Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/32/d600941327/htdocs/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Remodelling and refurbishment of a period property located in a conservation area in Fulham, West London.

The buyers of this private property in a conservation area in Fulham approached 
Frontline Architects to re-design the house, add floorspace and form a new open plan family kitchen and living space at ground floor level. The property was extended to the rear, where frameless structural glazing was used to allow light into the newly created living space. The owners are proud of their art collection therefore the quality of light was of importance.
 Frontline Architects worked closely with the client when choosing the internal finishes to their exact specifications.

 The house has been completely refurbished externally and internally providing bright, contemporary modern
 accommodation.