Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/32/d600941327/htdocs/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

      A contemporary, low energy house on a restrictive plot in Ealing.

After long negotiations with the Ealing Planning Department, Frontline Architects obtained consent for a contemporary two bedroom house on a very restricted corner site.

With the immediate vicinity characterised by rather low quality social housing, the design creates its own context, and by using high quality materials breaks the convention of relentless cost cutting.

Though the building’s form is contemporary, the materials are traditional: sustainably sourced timber and brick.

The building’s environmental performance is optimised through a wide range of sustainable technologies.