Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/32/d600941327/htdocs/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Extensive remodelling and refurbishment of a house for a young family, resulting in a substantial increase in the size of property.

We met the clients while working as residential architects on a project nearby in Ealing, and were asked to help in extending their newly purchased two bedroom house. Frontline Architects successfully negotiated the addition, turning it into a four bedroom house. 
We approached the building as as rehabilitation project.The extension has focused on sustainable architecture, designed to achieve high levels of energy efficiency within a traditional solid masonry structure. The existing building envelope has been upgraded, and modern energy efficient services provided, which will benefit the owners in terms of reduced fuel bills and whole life costs of the building. 
The materials have been chosen both for their aesthetic qualities as well as their long term performance and possible future re-use. 
The existing accommodation has effectively been doubled in size providing ample space 
for a growing family.
 Due to start on site soon.